Het koor

Popkoor Starlight bestaat uit een groep enthousiaste dames die allen 'iets' met zingen hebben. Sommigen van ons zingen al lange tijd mee, sommigen zijn nog maar enkele jaren of enkele maanden lid. Bertina leerde ons de fijne kneepjes van het vak en door haar passie en perfectionisme wist zij onze bezieling te krijgen.

 

Starlight krijgt vaak te horen voor een amateurkoor heel professioneel te zijn. Deze naam willen wij graag hoog houden. Wij doen er dan ook alles aan om kwaliteit te laten horen en leggen de lat graag steeds een stukje hoger.

Nicole Verouden nam in 2013 het dirigeerstokje van Bertina over en sinds september 2017 zingen wij onder leiding van de enthousiaste dirigente, Anna Ursem. 

IMG_9062.JPG

Popkoor Starlight laat zich horen tijdens besloten optredens, maar ook bij korenfestivals, zoals in januari 2018 en 2019 op het grote podium in Poptempel Paradiso te Amsterdam. Ook organiseert het koor eens in de twee of drie jaar een show, concert of korenfestival. Door middel van de knop 'Agenda' kunt u op de hoogte blijven van het actuele programma.

Bij 'Contact'  kunt u terecht voor meer informatie of voor boekingen.