Starlight voor zang- en luisterplezier!
Bosjes 2.JPG
NIEUWE LEDEN GEZOCHT

Wij zijn op zoek naar jou!!!

Popkoor Starlight is op zoek naar zangeressen!  Ben of ken jij iemand die ontzettend gek is op zingen en iedere donderdagavond beschikbaar is?

 

Wij zingen een veelzijdig en meertalig repertoire onder enthousiaste leiding van Laura Tesselaar. Bij aanvang lidmaatschap hanteren wij een leeftijdsgrens van 60 jaar.

 

Lijkt het je leuk om in groepsverband te zingen en de leukste popliedjes in te studeren? Kom dan eens bij ons  kijken en luisteren!

 

Wij repeteren, vanaf 2 september 2021, iedere donderdagavond van 20:00 – 22:00 uur, in Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 Sint Pancras.

 

Voor meer informatie mail naar:

popkoorstarlight@gmail.com

Een beetje info

Starlight ging in januari 1990 in Sint Pancras van start met acht dames die graag wilden zingen. Al snel groeide de groep, die alleen uit dames bestaat, uit tot een professioneel popkoor en werd een begrip in Noord Holland. Het repertoire veranderde met de tijd mee, maar bleef uitgebreid zodat we konden inspelen op het publiek waarvoor werd gezongen. 

 

Vanaf september 2021 zingen we onder de enthousiaste leiding van Laura Tesselaar, die net als onze drie vorige dirigentes haar eigen draai zal geven aan de gekozen liedjes.

 

Door de jaren heen telt Starlight ruim 1000 repetities, 10 avondvullende shows, ca. 200 optredens, veel slapeloze nachten, 'bloed, zweet en tranen'. Maar vooral heel veel plezier in het zingen en een uitdaging die voor ons allen steeds groter werd en nu, in de nieuwe opzet, nog steeds groeit.

 

Geist fietsen.JPG
Samen oefenen

Elke donderdagavond van 20:00 - 22:00 uur in De Geist

Samen optreden

Tijdens shows, concerten of op uitnodiging

IMG_3608.JPG
Samen zingen

Op festivals, verenigingen en bijeenkomsten

Starlight.jpg

GEWONNEN!

DE

RABOBANK CLUB SUPPORT ACTIE

ORIGINALITEITSPRIJS

 

We zijn supertrots, in het begin van de Coronatijd hebben wij de originaliteitsprijs van de Rabobank Club Support actie gewonnen! Klik op de play knop om naar ons Rabo Clubsupport lied te luisteren...