© 2013 by VirtuWeel webdesign. All rights reserved.

Brothers-4-Tune

 

De Brothers-4-Tune bestaan al ruim 29 jaar en dat is voor zo’n kleine groep best bijzonder. Op 20 december 1990 kwamen de Brothers voor het eerst bij elkaar. Toen hadden ze nog geen naam, maar het idee dat het een kleine, kwalitatief goede a capella groep moest worden bestond toen al. Niet dat de heren geen instrumenten konden bespelen, want een aantal van hen kan dat namelijk best goed, maar je kunt volgens de leden veel meer gevoel in zang leggen dan in een instrument. 

 

De groep draait zeker niet op routine; externe coaches zorgen ervoor dat de groep nog steeds een beetje groeit qua niveau. Bij iedere coach wordt weer wat anders geleerd en dat heeft ertoe geleid dat de Brothers in 2009 het landelijke A Capella Top festival wonnen en regelmatig (publieks)prijzen winnen. In mei 2019 werd nog de publieksprijs tijdens het BALK-festival West festival gewonnen en tevens zijn de Brothers regerend Belgisch kampioen. 

 

Uit alle jury-rapporten blijkt dat de uitstraling en het repertoire van de groep het motto “A Capella is fun” volledig dekt. Via hun website www.brothers4tune.com en Facebook zijn de verrichtingen van de Brothers te volgen.

 

 

 

Foto: Brothers-4-Tune

 

 

VLNR – Ed de Bruijn, Kees Giesbergen, Herman Klut, Peter Klut, Erik Warns

 

 

Verdere informatie

 

Brothers-4-Tune

Peter Klut

peter.klut@brothers4tune.com

0646331947

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now